Over Restaurant De Buren

Erwin en Wendy Verweij zijn sinds mei 2017 eigenaar van Brasserie De Buren. De jonge ondernemers zij gedreven door passie voor koken en gastvrijheid. “We hebben een werkwijze waar we écht in geloven: ruimere openingstijden zodat mensen niet voor een dichte deur komen te staan, altijd zelf aanwezig en alles altijd zoveel mogelijk dagvers, met inkoop via Leerdamse leveranciers.”

Erwin is opgeleid kok en heeft als veel ervaring in de horeca. Al eerder had hij zijn eigen kroeg in Zeist. Nadat Erwin en Wendy getrouwd zijn in 2016 besloten zij hun dromen waar te maken! Een eigen Brasserie Restaurant waar Erwin zijn passie voor koken kon waarmaken en Wendy haar gasten mag ontvangen en serveren. Samen hebben zij veel passie en liefde voor De Buren. Dat uit zich in de nieuwe menukaarten, verse producten maar vooral het warme gevoel dat je beleefd bij een bezoek aan De Buren. 

Brasserie Restaurant De Buren is gevestigd in Leerdam. In een gezellige dorpsstraat kunt u altijd genieten van een kop koffie, lunch of diner. Heeft u een bedrijf en bent u benieuwd wat wij op zakelijk gebied kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag!

Clubsandwich De Buren aangeraden door Vijfheerenlanden!

“De zaak ziet er heel ‘clean’ uit. Voordat je binnenkomt is er een bescheiden terrasje.” Hettie bestelde de uitsmijter en Hans de clubsandwich, bestaande uit kip, ham, kaas, roomkaas, bacon en gebakken ei, samen met friet. De gerechten waren met aandacht opgemaakt en opgediend en het smaakte verrukkelijk.

“Onze aanrader deze week? De clubsandwich! Heb je een dieet? Geef het even aan bij je bestelling. Cijfer? 8.7”

Het hele artikel is te lezen via onderstaande link: 
https://www.weekbladvijfheerenlanden.nl/reader/63404/1167029/clubsandwich-brasserie-de-buren

 

Brasserie Restaurant De Buren wint Golden Award 2018! 

Tijdens de restaurantverkiezing 2018 is Restaurant De Buren verkozen tot leukste restaurant in Leerdam! 

Om de titel te verdedigen hebben we uw steun nodig! U kunt op ons stemmen via www.restaurantverkiezing.nl.

 

Share This