
Wij houden van gevarieerd eten! En daarom hebben we weer een nieuwe menu kaart vanaf december. Bekijk hieronder onze nieuwe menukaart of download hier de menukaart in pdf.
Ook zijn wij dol op seizoensgebonden producten. Bekijk alle seizoensgebonden gerechten op de Facebookpagina van Brasserie de Buren of informeer in ons restaurant.
LUNCH: 12.00 TOT 16.00 UUR
DINER: 12.00 TOT 16.00 UUR en 17.00 TOT 20. 30 UUR
SOEPEN | |
SOEP VAN DE DAG | dagprijs |
PITTIGE TOMATENSOEP met balletjes en room. | € 6,50 |
KNOLSELDERIJSOEP romige soep met gebakken champignons en pesto. | € 6,50 |
Alle soepen worden geserveerd met brood. | |
BROODJES | |
WARME BRIE met salami, honing en pijnboompitten. | € 7,50 |
GEZOND met ham, kaas, tomaat, ei en augurk. | € 7,50 |
OUDE KAAS met zongedroogde tomaten en mosterdsaus. | € 7,50 |
WARME BEENHAM met pulled pork saus, zongedroogde tomaat en pijnboompitten. | € 6,50 |
CARPACCIO rundercarpaccio met pijnboompitten, kappertjes, zongedroogde tomaat en Parmezaanse kaas. | € 9,50 |
VITELLO TONNATO zacht gegaard kalfsvlees met tonijnmayonaise, kappertjes en pijnboompitten. | € 9,50 |
ZALM gerookte zalm met roomkaas, kappertjes en bosui. | € 9,50 |
TONIJNSALADE huisgemaakte tonijnsalade met zongedroogde tomaat, bosui, augurk en kappertjes. | € 9,50 |
SERRANOHAM Met pijnboompitten, balsamico dressing en olijven. | € 7,50 |
MAALTIJDSALADES | |
Ook tijdens het diner te bestellen | |
NIÇOISE met met vers gegrilde tonijn, haricots verts, olijven, ansjovis en ei. | € 18,50 |
SALADE ‘DE BUREN’ met brie, noten, bacon en zuidvruchten. | € 13,50 |
PASTASALADE met in pesto gemarineerde kip, noten, taugé, uien en Parmezaanse kaas. | € 15,50 |
CARPACCIO SALADE met pijnboompitten, kappertjes, zongedroogde tomaat en Parmezaanse kaas. | € 12,50 |
VITELLO TONNATO: Zacht gegaard kalfsvlees met tonijnmayonaise, kappertjes en pijnboompitten. | € 13,50 |
VOORGERECHTEN | |
BREEKBROOD vers afgebakken geserveerd met kruidenboter. | € 4,75 |
RUNDERCARPACCIO met kappertjes, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise. | € 9,50 |
RUNDERCARPACCIO XL met kappertjes, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise. | € 12,50 |
VITELLO TONNATO licht gegaard kalfsvlees met tonijnmayonaise en zongedroogde tomaat. | € 10,50 |
VITELLO TONNATO XL licht gegaard kalfsvlees met tonijnmayonaise en zongedroogde tomaat. | € 13,50 |
TARTAAR TONIJN rauwe tonijn met sesam, ketjap en gebakken black tiger garnaal. | € 14,50 |
BONBON VAN ZALM: gerookte zalm gevuld met huisgemaakte tonijnsalade. | € 13,50 |
GEBAKKEN CHAMPIGNONS geserveerd met bacon en bosui op toast. | € 9,50 |
LUNCH | |
12 UURTJE: soep van de dag, broodje Van Dobben kroket, broodje gebakken ei met ham/ kaas en salade. |
€ 10,50 |
KROKETTEN MET BROOD OF FRIET: keuze uit garnalenkroketten of rundvleeskroketten. Combineren is mogelijk. | € 8,50 |
CLUB SANDWICH met gerookte kip, ham, kaas, roomkaas, bacon en gebakken ei. Geserveerd met friet. | € 11,50 |
OMELET DE BUREN met gebakken champignons, paprika, bacon, taugé en kaas. | € 10,50 |
UITSMIJTER klassieke uitsmijter van 3 eieren met ham en kaas. *extra ingrediënten: champignons, salami, spek, tomaat. |
€ 8,00 € 1,- |
TOSTI met ham en kaas. | € 4,- |
TOSTI met salami en kaas. | € 4,- |
TOSTI met kaas en tomaat. | € 4,- |
HOOFDGERECHTEN VLEES | |
TOURNEDOS (200 gr): met knoflookjus, gebakken roseval aardappelen en gewokte groenten. | € 24,- |
TOURNEDOS XL (350 gr): met knoflookjus, gebakken roseval aardappelen en gewokte groenten. | € 32,- |
VARKENSHAAS 200 gram varkenshaas gevuld met brie, roomkaas en serranoham. | € 19,50 |
KIPSATÉ 2 stokjes huisgemarineerde kipsaté met kroepoek, atjar, satésaus en friet. Extra stokjes voor een meerprijs / 2,50 p.s. |
€ 15,50 |
SCHNITZEL ‘DE BUREN’ met gebakken champignons, bacon, tomaat en Parmezaanse kaas. | € 16,50 |
TOPPER VAN DE WEEK: elke week een ander gerecht | € 9,95 |
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur en salade. | |
HOOFDGERECHTEN VIS | |
VIS VAN DE DAG | dagprijs |
ZEEWOLF FILET gebakken zeewolf met gewokte groenten en een saus van rivierkreeft. | € 24,50 |
TONIJNSTEAK met gemarineerde garnalen, pasta en een saus van fruits de mer. | € 27,50 |
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur en salade | |
HOOFDGERECHTEN VEGETARISCH | |
LASAGNETTE opgerolde lasagne met spinazie, ricotta en tomatensaus. | € 15,- |
QUICHE van bleu d’ Auvergne (blauwschimmel), amandel en peer op een bedje van spinazie en taugé. |
€ 15,- |
PORTOBELLO met kaas en vers gewokte groentes. | € 13,50 |
DESSERTS | |
DAME BLANCHE: vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom | € 7,50 |
TARTE TATIN met vanille-ijs en slagroom. | € 8,- |
CHOCOLADE MOUSSE met frambozen sorbet ijs, rode vruchten en slagroom. | € 8,- |
STROOPWAFEL COUPE met vanille-ijs, karamelsaus en stroopwafel. | € 8,50 |
KAASPLANK: 3 verschillende kazen, noten, zuidvruchten en appelstroop. | € 12,50 |
PUUR GENIETEN: koffie met 3 kleine likeuren en lekkernijen. | € 8,50 |
KOFFIE DE BUREN met bonbons en lekkernijen | € 7,50 |
KOFFIE met likeur | v.a. € 7,50 |
Onze koffie is ook cafeïnevrij te bestellen |